Regulament General WWW.PLAYZONECS-.RO

1. Inregistrarea si administrarea contului :

# Fiecare membru poate folosi un singur cont pe forum . Cine este prins ca foloseste mai multe conturi pe un IP va fii sanctionat conform regulamentului (ban permanent).

2. Username / profil / avatar / semnatura :

# Este interzis sa folosesti un nickname asemanator cu unul deja existent cu cel al persoanelor de pe forum sau persoane care fac parte din echipa administrativa a forumului (ban permanent).
# Este strict interzisa folosirea de obscenitati in mesaje , in username , sau oriunde altundeva pe forum (ban permanent).
# Avatarul / Semnatura nu trebuie sa contina poze pornografice , cu tenta rasista sau care fac referire la acte de cruzime fata de oameni sau animale (ban permanent).
# Semnatura nu reprezinta o galerie de poze sau videoclipuri . Aveti voie sa puneti la semnatura o SINGURA poza/imagine si este strict interzis atasarea clipurilor video in semnatura (warn 3p/ban 7 zile).

3. Deschiderea topicurilor si postarea lor :

# Asigurati-va ca sunteti in categoria potrivita inainte de a deschide un topic nou (warn 3p/ban 7 zile).
# Inainte de a incepe o discutie noua , verifica daca nu exista o discutie pe acea tema folosind functia SEARCH (warn 1p/ban 24h).
# Titlul si descrierea mesajului trebuie sa fie cat mai EXPLICITE si nu la modul general . Topicurile cu titluri incorecte vor fi inchise de catre moderatori (warn 1p/ban 24h).
# Daca iti spui parerea intr-o discutie deja existenta , asigura-te ca mesajul tau este la subiect si nu faci "OFF-TOPIC" (warn 1p/ban 24h).
# Off-topicul, spam-ul si post-huntul este strict interzis . Pastrati discutia dintr-un topic la subiectul principal si postati in aceasta doar daca intr-adevar este nevoie (warn 3p/ban 7 zile).
# Evitati postarea a doua mesaje unul dupa altul . In cazul in care ati omis ceva in postul anterior, folositi butonul EDIT.Nu este considerata dubla-postare daca cele doua posturi au fost aplicate la un interval mai mare de 24 de ore (warn 1p/ban 24h).
# Nu se accepta postarea mesajelor colorate , bold italic , underline (warn 1p/ban 24h).
# Nu se admite folosirea de catre membri a unui limbaj vulgar , obscen sau discriminator in ceea ce priveste religia , sexul , etc . Nu se accepta sa fie jigniti sau atacati membrii forumului doar pentru ca nu impartasesc o anumita parere (ban permanent).
# Nu se accepta posturi alcatuite exclusiv din smiley-ur i, scrierea exclusiv cu majuscule sau folosirea excesiva a culorilor , folositi culorile / bold / italic doar cand vreti sa scoateti ceva in evidenta si atunci cand vreti sa scoateti ceva in evidenta aveti voie sa folositi DOAR o singura culoare in acest scop si in niciun caz nu aveti voie sa scrieti TOT mesajul cu acea culoare doar pentru ca , considerati ca totul este important (warn 3p/ban 7 zile).
# Nu se accepta posturi de genul : “gj” “foarte frumos” “imi place” etc. , fiecare post trebuie argumentat (warn 1p/ban 24h).
# Este interzisa postarea de informatii , fisiere etc. care incalca drepturile de autor . In cazul in care copiati un text , introduceti si sursa (warn 1p/ban 24h).
# Orice membru are dreptul de a contesta decizia unui moderator daca il afecteaza in mod direct .

4.Sectiunile serverelor :

# Nu se accepta deschiderea topicurilor cu jocuri forumiste , link-uri youtube , etc. (Tot ce exista deja la Discutii tematice & socializare)
# In cazul topicurilor Free Chat / Discutii libere , daca nu se respecta regulamentul principal , topicurile vor fi inchise de catre staff-ul forumului , fara dreptul de redeschidere.

5.Shoutbox / chat :

# Nu aveti voie sa faceti reclama la alte site-uri (ban permanent).
# Nu aveti voie sa va promovati serverele prin intermediul chatului (ban permanent).
# Rezumati-va mesajele la maxim 4 randuri consecutive.(ban 24h).
# Orice problema legata de un anumit server / proiect va fi dezbatuta doar in categoria de forum respectiva , nu pe chat.
# In chat , nu este voie postarea imaginilor si videoclipurilor de orice fel , decat cu link.
# Este interzisa folosirea BBcode-uri de orice fel (culori , imagini , spoiler , videoclipuri etc.)

6.Warn-uri si banarea contului :1 warn = 1 punct

La 3 puncte warn , veti avea interdictia de a posta pentru 24 de ore
La 6 puncte warn , veti avea interdictia de a posta pentru 48 de ore.
La 9 puncte warn , veti avea contul suspendat pentru 7 zile.
La 10 puncte warn , veti avea contul suspentat pe o perioada nedeterminata.

Copyright ©️ by zEd! for www.playzonecs.ro/forum

*Conducerea isi rezerva dreptul de a actualiza oricand acest regulament.
*Cine incalca acest regulament va fii sanctionat conform acestuia , fara scuze.
*Nerecunoasterea acestui regulament nu este o scuza.
*In orice situatie neprevazuta in acest regulament , conducerea are ultimul cuvant.
*Comunitatea PLAYZONECS va ureaza bun venit si sedere placuta.